Onze instructeur is Arjan Messchendorp.  Opgegroeid in Noordbroek en later verhuisd naar Zuidbroek. Na zijn jeugd en opleiding is Arjan accountmanager geworden. Deze rol heeft hij in diverse branches vervult. In de gereedschappen en sinds 2005 in de automotive als bedrijfswagen accountmanager. Dit doet hij nog steeds met veel plezier en passie. Arjan heeft verder diverse hobbies. Musiceren op zijn Waldhoorn doet hij al van jongs af aan in de plaatselijke muziekvereniging. Daar heeft hij ook zijn vrouw ontmoet waar hij mee getrouwd is en samen met zijn vrouw hebben ze twee zoons. Naast het musiceren vind Arjan tennis en wintersport leuk. In zijn hobbies en werk vind Arjan het prettig om contact met mensen te hebben. Dit uit zich ook in zijn rol als rijinstructeur. Samen met de leerling breng je een geruime tijd door tijdens de rijopleiding. Hij vind het belangrijk dat de leerling zichzelf moet kunnen zijn, onder alle omstandgheden. Tijdens de Corona periode heeft Arjan de opleiding gevolgd tot rijinstructeur. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond heeft hij rijschool Veendijk opgericht in 2021.

Bij Arjan staat de leerling centraal, elke les wordt op de leerling afgestemd. Op een rustige en plezierige manier brengt Arjan zijn vakkennis over naar zijn leerling, waardoor de leerling in zijn tempo de rijvaardigheid leert.

Voor de praktijklessen ( handgeschakeld ) beschikken we over een Ford Focus en voor de praktijklessen ( automaat ). Het zijn comfortabele lesauto's voorzien van airco, navigatie en diverse veiligheidsvoorzieningen. Verder zijn de lesauto's voorzien van verstelbare bestuurdersstoel, spiegels en stuurwiel waardoor langere en korte mensen prima kunnen lessen in deze lesauto's.

Uiteraard zijn de lesauto's voorzien van een dubbele bediening waardoor jouw veiligheid gewaarborgd is.